Services

Wat betekent I-Dare voor uw bedrijf?

Wie met I-Dare in zee gaat kiest voor een partner die zich sterk betrokken voelt met u en uw bedrijf.
Wij bieden immers full-ICT support aan:

 • Onafhankelijk ICT-advies

 • Verkoop, installatie en onderhoud van hard- en software

 • Optimalisatie van de bestaande ICT-infrastructuur
 1. Bedrijfsnetwerken

  Een perfomant en betrouwbaar bedrijfsnetwerk is het kloppend hart van al uw digitale data en communicatie. En de gezondheid van dat hart is rechtstreeks afhankelijk van een aantal factoren: pc's, servers, het doel van het netwerk,... I-Dare geeft u de best passende antwoorden en levert hard- en software op maat van uw behoeften. Uiteraard installeren wij ook alles en garanderen we een correct onderhoud.

  U wenst de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken? Neem contact op.

 2. VoIP: Voice Over IP

  Uw telefoon staat roodgloeiend? Perfect, want dat onderstreept uw professioneel succes. Maar wist u dat het ook efficiënter en goedkoper kan? Met Voice over IP beheert u in geen tijd alle inkomende en uitgaande telefoongesprekken. Een inkomende telefonische bestelling waarbij de link naar de klantenhistoriek, magazijn en boekhouding volautomatisch verloopt? Het is mogelijk. I-Dare biedt u uitgebreid advies en een systeem op maat.

  Meer info? Neem contact op.

 3. Green ICT

  Ook in de ICT-sector is ecologisch denken helemaal in. Energiezuinige hardware, milieuvriendelijke printers en automatische processen die de papierstapel fiks doen slinken zijn maar enkele mogelijkheden van hoe u groener kan denken en werken.

  Ontdek de mogelijkheden bij I-Dare. Neem contact op.

 4. Beveiliging

  I-Dare zorgt voor complete beveilingsoplossingen die het risico op bedreigingen zoals virussen, spam en spyware tot een minimum kunnen herleiden.

  Ontdek de complete beveiligoplossingen van I-Dare. Neem contact op.

 5. Back-up oplossingen

  Stel uw digitale archieven en gegevens veilig met een systeem waarop u kan rekenen bij elke vorm van overmacht. Een stroompanne of brand zijn alledaagse bedreigingen die verstrekkende gevolgen kunnen hebben voor uw bedrijf.

  Speel op zeker en kies een back-up oplossing bij I-Dare. Neem contact op.

 6. Software

  Uw ICT-park is pas compleet wanneer de gepaste software aanwezig is. Ook hier staat I-Dare u met raad en daad bij zodat u optimaal geniet van al de mogelijkheden die informatica u kan bieden.
  Hebben we het gepaste softwarepakket niet in huis? Dan schrijven we het gewoon zelf. Ook naar legalisering van software toe bent u bij ons aan het juiste adres.

  Contacteer ons voor meer informatie. .

 7. Webdesign - Hosting

  De «www-variant» van uw bedrijf is bij ons in veilige handen. Van ontwerp tot volwaardig online verkoopsplatform, voor het volledige internetverhaal is I-Dare een toegewijde partner.

  Vraag hier naar de mogelijkheden voor uw website. Neem contact op.

 8. Copywriting

  U kent uw product of dienst tot op het bot. Dikwijls geeft u dan teveel details en teveel details leiden tot onverstaanbaarheid. Een extern copywriter heeft een onbesproken indruk over uw aanbod en beperkt zich dan automatisch tot de essentie.

  Overtuigd? Goed, dan is het tijd voor een gezellige babbel. Neem contact op.

U heeft een specifieke vraag of u wenst meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.